Joogaretriitit Suomessa

UUTTA! Joogaa kaurapellon keskellä! Retriitti Somerolla 13-17.7.2020

Korona yllätti myös joogaretriitit, mutta ei hätää! Heinäkuussa pääsee nyt ihan pienen porukan iyengar-hathajoogaretriittiin keskelle kesäistä maaseutua. Joogatunteja on kaksi päivässä ja niihin sisältyy myös ohjattua meditaatiota ja hengitysharjoituksia. Hyvällä säällä joogaamme usein ulkona  ja isossa talossa tilava joogapaikka löytyy toki myös sisältä. Ihanassa Majatalo Myötätuulessa on jokaiselle oma huone ja kylpyhuoneitakin riittää, luvassa on kotona tehtyä kasvis-/vegaaniruokaa ja mukavaa tunnelmaa. Opastan joogan syvempiin saloihin yli 15v.kokemuksella. Kaikki harrastajat ja aloittelijatkin ovat tervetulleita, normaalilla peruskunnolla ja innostuksella mukaan pääsee nopeasti. Pari polkupyörää löytyy lainaksi ja uimaretketkin järjestyvät. Olisi ihanaa saada sinut mukaan!

 

Kurssi alkaa maanantaina 13.7 saapumisella ja tulokahveilla. Joogaamme klo 16.30-18.00, minkä jälkeen on päivällinen ja omaa aikaa tutustua taloon ja ympäristöön.
Ti14- to16.7 aloitamme päivät hiljaisuudessa ja tuoreella smoothiella. Joogaamme klo 9-11.30. Tunnit sisältävät ohjattua meditaatiota ja perehdymme joogan syvähengitykseen panayama-harjoitusten avulla, minkä jälkeen tunti jatkuu vielä asanoihin. Tunnin jälkeen meitä odottaa ruokaisampi brunssi ja vapaa-aikaa. Noin klo 16.30-18 joogaamme jälleen ja sen jälkeen on vuorossa päivällinen.
Perjantaina 17.7 brunssin ja pakkaustauon jälkeen pidämme vielä lyhyen kokoontumisen ja loppujoogan n. klo 14-15. 
Kurssille voivat tulla kaikki jooganharrastajat. Jonkinlaiset perusteet joogasta auttaisivat lyhyellä kurssilla nopeasti mukaan pääsyä, mutta jos innostusta riittää ja omaa normaalin hyvän peruskunnon, toivotan aloittelijankin lämpimästi tervetulleeksi. Lupaan pitää kaikista huolta! Opetan myös jatkuvasti neljää etäjoogatuntia viikossa ja siellä voisi käydä myös hieman tutustumassa ennen kurssia, jos opetukseni ei ole ennestään tuttua.
Retriitin kokonaishinta on 650€. Maksu ei sisällä matkoja ja vakuutusta.

 

Peruttu! Joogaretriitti Petun saaressa Särkisalossa 13-20.7. 2020

Peruttu kurssipaikan varattua aikamme päällekäin toiselle kurssille. Palaamme ensi kesänä uudelleen! Katso kuitenkin retriittivaihtoehto Somerolla 13-17.7.2020:)

Peruttu koronaepidemian vuoksi! Joogaa ja luontoa Lapissa ja Jäämerellä, 11-18.6.2020

Peruttu koronatilanteen vuoksi! Yritämme ensi kesänä uudelleen:)