Joogaretriitit kesä 2021

Asanat-meditaatio-pranayama. Taas pääsee lataamaan akkuja ja oppimaan uutta! Itsestään ja joogasta.

Joogaretriitti Petun saaressa 10-17.7.2022

Majoitumme ekologisesti vanhaa kunnioittaen restauroidussa Jugend-huvilassa meren rannalla Petun saaressa Salon sisäsaaristossa. Käytössämme on moderni joogasali puutarhassa, mutta sään niin salliessa joogaamme välillä myös ulkoilmassa laiturilla. Kaiken muun mukavan lisäksi soutuveneitä ja kanoottia saa lainata ja retkeillä vaikkapa viereiseen saareen. Meille tarjoillaan ihanaa japanilaisvaikutteista vegaaniruokaa, mahdollisimman luomua ja lähellä tuotettua. Saarella on myös ihana kesäkahvila.

 

Majoitumme 1-3 hengen huoneisiin. Pieniä yhden hengen huoneita on vain pari. Ensin ilmoittautuneet saavat valita! Ryhmä on pieni (6-10 henkeä). Tällä varmistetaan, että kaikilla on tilaa tarpeeksi ja jokaisen joogaharjoitukseen ehditään paneutua. 

 

Retriitin kokonaismaksu on 1155€ (majoitus ja jooga maksetaan erikseen).  Ei sisällä matkoja, vakuutuksia ja liinavaatteita (voit tuoda joko omasi tai vuokrata talosta. Vuonna 2021 liinavaatteiden vuokra oli 17€). Yhteiskuljetus Salon rautatieasemalta on mahdollista järjestää erillisestä maksusta, mikäli kimppakyyti ei onnistu.

 

Ilmoittautua voi maksamalla 100€ varausmaksun. Kirjoittele Liisalle ja kerro halustasi liittyä mukaan ja saat samalla tilinumeron. Ilmoittauduthan ajoissa! Peruutuspaikkoja voi kysellä myöhemminkin.

Lue alempaa lisää informaatiota "Yleistä retriiteistä"-kohdasta (Lapin retriittiesittelyn jälkeen). Lisää kuvia englanninkielisellä sivulla: https://www.lumoyoga.com/yoga-courses/

 

Joogaa ja luontoa Lapissa kesällä 2021. Lisätietoja tulossa...

Pienen porukan kotoinen retriitti Lapissa. Keskiyön aurinkokin paistaa vielä lähes läpi yön. Joogaamme aivan omassa rauhassamme Inarissa,  Angelin kylän lähistöllä Inarijoen rantatöyräällä sijaitsevassa viihtyisässä omakotitalossa. Puusaunaa saa lämmittää ja uskaliaimmat pulahtavat jokeen uimaan! 

 

Täällä on helppo pitää muutaman päivän nettipaussi: wifiverkon ei yleensä täällä toimi. Ei siis kannata suunnata matkaan etätyöt mielessä (eksoottinen lankapuhelin löytyy kyllä talosta kiireellisiä tapauksia varten). Mikä mahtava ja harvinainen tilaisuus päästää irti hetkeksi ja keskittyä omaan olemiseensa!

 

Voimme mahdollisuuksien mukaan järjestää retken hieman kauemmas tunturiin halukkaille (erillistä maksua vastaan). 

 Joogaamme periaatteessa kahdesti päivässä. Mikäli ryhmä haluaa lähteä pitemmälle retkelle tms. voimme yhteisestä sopimuksesta korvata iltapäivätunnin tallustelulla tunturissa ja sen päälle vaikkapa saunomisella. 

 

Mukaan mahtuu vain kuusi joogaajaa eli ilmoittauduthan pian! 1-2 hengen huoneet. Ilmoitathan myös varausta tehdessäsi, haluaisitko yhden hengen huoneen (varataan ilmoittautumisjärjestyksessä halukkaille). 

 

Retriittimaksu on 895€.  Hinta ei sisällä matkoja ja vakuutuksia. Majoitusmaksu suoritetaan erikseen (mutta sisältyy tässä annettuun hintaan).

 

Lisätietoja löytyy vielä kuvan jälkeen.

Yleistä retriiteistä

Retriiteillä pyrimme rauhoittumaan ja nauttimaan joogasta ja itsemme tutkiskelusta, hiljaisuudesta, luonnosta ja yksinkertaisista asioista. Antamaan itsellemme aikaa ja lupa vain olla ja katsella avoimin mielin, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään. Luovuus ja innostus kumpuaa usein "tyhjästä tilasta": luonnosta, hiljaisuudesta, puhdistumisesta ja pysähtymisestä. Huomaamisesta, missä on ja minne on menossa. Kyse ei ole kuitenkaan hiljaisuuden retriitistä eli asumme samassa talossa, jossa jutustelu, nauraminen ja ajatusten vaihto on luonnollinen osa elämää. Omaankin rauhaan saa toki vetäytyä niin halutessaan.

 

Aloitamme aamut hiljaisuudessa ja aamutunneilla (2-2,5h) harjoittelemme meditaatiota, pranayamaa (joogan hengitysharjoituksia) ja tietenkin asanoita, jotka tällöin ovat usein liikuvaisempia ja aktiivisempia. Iltapäivisin ennen ruokailua kokoonnumme vielä toisen kerran hieman rauhallisemmalle tunnille (n. 1,5h). Joogaopetus perustuu iyengar- ja hathajoogatraditioihin.

 

Retriitit ovat avoinna kaikille joogan harrastajille, joilla on joogan perusteet hallussaan tai muillekin avoimin mielin joogaelämää lähestyville, jotka arvelevat oppivansa nopeasti. Juttelemme myös jonkin verran joogafilosofiasta ja historiasta. Retriitin aikana joogaamme joskus rauhallisemmin ja joskus voimakkaammin, riippuen ryhmän (energia)tasosta ja toiveistakin. Jokaiselle löytyy varmasti jotain uutta ja omaa osaamistaan syventävää asiaa. Liisa on järjestänyt retriittejä ja kursseja jo kahdentoista vuoden ajan ja opettanut joogaa ammatikseen vuodesta 2005.

 

Tarjolla on ihanaa kotona tehtyä vegaani-/kasvisruokaa ja irti päästämistä voi harjoitella lisää vaikkapa puulämmitteisessä saunassa. Luonto on tärkeänä osana näitä retriittejä, joten vapaa-aikaa on runsaasti omaan olemiseen ja ympäristön tutkimiseen.

 

Huomaathan, että mikäli mukana on ulkomaalaisia osallistujia, opetuskieli on pääasiassa englanti.

 

Ilmoittautua voi maksamalla 100€ varausmaksun (ota yhteyttä: liisa(at)lumoyoga.com)

Retriittihinnat eivät sisällä vakuutuksia ja kuljetuksia. Majoitusmaksut sisältyvät yhteen laskettuun hintaan, mutta ne suoritetaan majoittajalle erikseen. 

 

Tarpeen mukaan voimme sopia yhteiskuljetuksista Lapin retriitillä Ivalon lentoasemalta ja Petun retriitillä Salon rautatieasemalta.

Lisätietoja ja kuvia englanninkielisessä osiossa Yoga retreats, workshops

https://www.lumoyoga.com/yoga-courses/